top of page

La Música que ens Arrela

TRAJECTÒRIA

gira2023.png
PORTADA DISC.jpg

On comença el camí LP · ESTRENA 20 OCTUBRE

El camí que es dibuixa. On comença el camí és un viatge des de la por fins la llibertat. Un recorregut emocional per la superació, l’amor propi i pels altres, trobar on és – o qui és – casa nostra, des de la tendresa i també des de la reivindicació per ser qui som, per preservar i compartir la nostra cultura, la nostra llengua.

 

On comença el camí és un punt d’inici, un trajecte i un destí en si mateix; des de les arrels i allò que ens defineix, a l’Ànima oberta per compartir la Vida amb les persones que estimem, tot navegant per l’inexorable pas del temps, la fermesa de les nostres conviccions i l’inabastable d’allò que sentim però no sabem definir.

 

ESCOLTA AQUÍ ELS PRIMERS AVANÇAMENTS DEL DISC:

ÀNIMA Marta Shanti.jpg

Ànima EP

La llavor que germina. Com aigua que brolla, aprèn i arriba a un mar que la fa créixer i expandir-se. El primer EP d'estudi de la cantautora Marta Shanti, produït colze a colze amb Jordi Díez, en col·laboració amb Carlos Gallego i Dídac Santisteban. 

Cinc cançons que són l'inici de l'experimentació musical de Shanti més enllà del format acústic. Una aposta fresca i suggerent, preludi del que serà el primer LP d'estudi, On comença el camí, que veurà la llum a la tardor del 2023. 

Arrels EP

El lloc d'on vinc. El vincle amb el ventre matern, l'escalfor de l'abraçada paterna, el caliu del compartir amb el germà. El primer EP de Marta Shanti, autoproduït, amb la col·laboració de Dídac Santisteban i Laia Anglada. Una producció acurada, al més pur estil minimalista i detallat de l'acústic més sincer, brutal i autèntic de Marta Shanti. Des de la sal del mar, al tacte brusc de l'escorça. Un viatge, el de la Vida, que comença i continua.

Arrels.png

VALORS

IDENTITAT CATALANA 

La Música de Marta Shanti posa en valor la cultura catalana, i el llegat històric que reclama la llibertat de Catalunya. Música d'Autora en català i pel català, inspirada en les pròpies vivències personals, i també de lluita col·lectiva per la Independència. Amb la seva Música participa en nombrosos actes per la llibertat, organitzats per Òmnium Cultural, l'ANC, Platafo i diversos col·lectius catalanistes.

AMOR PER LA NATURA 

El nostre vincle humà amb la Terra és indivisible de la nostra condició com a éssers vius. Marta Shanti reclama un estil de Vida en sintonia amb els ritmes de la Natura i el propi cos, honorant la sinergia que ens converteix en un tot. La seva Música en parla, i la gestió del seu projecte incorpora accions actives per al benestar de la Natura i la seva preservació. Discurs i Acció a través de l'Art.

TRANSFORMACIÓ SOCIAL

Marta Shanti concep la Música com un llenguatge universal. És per això que col·labora activament amb col·lectius com La Soterrània, que promou la Música d'Autora en espais socials; col·lectius feministes com la Plataforma contra les violències masclistes o Dona Cançó, per visibilitzar la barbàrie i generar una xarxa de cures. El projecte musical de Marta Shanti també col·labora amb escoles i instituts, en activitats de lleure musicals per a tot tipus de diversitats i amb tallers de Música en català per a persones migrants.

PROXIMITAT

Tant des de l'escenari com a través de totes les vessants de l'Artista, Marta Shanti procura la proximitat amb les persones qui l'escolten i amb l'entorn que l'acull. Els seus espectacles i la seva Música està a l'abast de tothom i sempre dedica temps a parlar amb tothom i contestar tots els missatges. A més, el projecte deica especial atenció a vincular-se a entitats de proximitat i generar un impacte positiu en el territori.

Música KM0. Artista KM0.

INCLUSIÓ

La Música de Marta Shanti i els seus espectacles estan pensants per adaptar-se a tot tipus de públic i ser, en la mesura del possible, el màxim d'accessibles. En aquest sentit, Marta Shanti ha participat amb diverses entitats al servei de persones amb discapacitat. Així mateix, treballa per a la creació del Mostr'AU, un festival de Música d'Autor/a en català i 100% accessible.

bottom of page